Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kosteusvauriotutkimus raahe, kosteusvauriotutkimus oulu, homevauriotutkimus raahe, homeen tutkiminen, hometutkimus,hometutkimus oulu, homemittaus oulu, homemittaus

Kosteusvaurio ja Homevauriotutkimus

Kosteus ja homevauriotutkimukset hyväksytyin menetelmin asiantuntemuksella

Kosteusvaurio ja homevaurio tutkimuksia vankalla ammattitaidolla, palvelumme perustuvat tehokkaisiin toimintatapoihin sekä menetelmiin, joiden avulla voimme tarjota ongelmatilanteeseen parhaiten sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua, erityiskoulutettu henkilöstö kehittää osaamistaan jatkuvasti osallistumalla säännöllisesti alan täsmäkoulutustilaisuuksiin, näin meillä on käytössämme alan viimeisin tutkimustieto, sekä tietotaito asiakkaidemme eduksi, joten voimme tarjota syvällistä rakennusten mikrobiologiaan liittyvää asiantuntemusta.

 

 

Laadimme tutkimus-suunnitelman tapauskohtaisesti siten, että vaurioiden syyt ja laajuus saadaan selvitettyä riittävällä varmuudella.

 

Kosteus ja homevauriotutkimuksen lähtökohtana voi olla

-yleinen epäily, haju tai oireet

-ennakoiva selvitys

-mikrobitutkimuksen tulokset

-tiedossa oleva kosteus tai homevaurio

-tiedossa oleva äkillinen kosteusrasitus esim putkivuoto  

 

Kosteus ja homevauriotutkimukset suoritetaan hyväksyttyjen toimintatapojen ja ohjeistuksien mukaisesti, tutkimustapamme on prosessimainen ja analyyttinen, huomioiden tutkimuskohteen erityispiirteet ja ominaisuudet.

Ammattitaidolla tehty kosteus ja homevauriotutkimus, luo hyvän pohjan kestäville ja hyvin toimiville korjaustoimenpiteille, sekä edistää suunnitelmallista korjaustoimintaa.

 

Tutkimusohjelma

                                  

                                Laadimme tutkimusohjelman huomioiden jokaisen kohteen erityispiirteet ja ominaisuudet.                                           

Kosteus ja homevauriotutkimuksen lähtökohdatKosteus ja homevauriotutkimuksen lähtökohdatKosteus ja homevauriotutkimuksen vaiheet ja eteneminenKosteus ja homevauriotutkimuksen vaiheet ja eteneminenMittausohjelmaMittausohjelma

 

Rakenteista otettavien näytteiden analysointi

 

Materiaalinäytteet tutkitaan asumisterveysohjeen suosituksen mukaisesti laimennossarjaviljelynä-

Lähetämme rakenteista ottamamme näytteet Eviran akreditoimien laboratorioiden analysoitavaksi.

Yhteistyö laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T288, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Akkreditointi kattaa mikrobianalyysit rakennusmateriaalinäytteistä Asumisterveysohjeen mukaisella laimennossarjamenetelmällä, suoraviljelymenetelmällä ja qPCR-tekniikalla sekä 6-vaihekeräimellä otettujen ilmanäytteiden analyysit. Akkreditoituun pätevyysalueeseen sisältyvä toiminta on tarkemmin kuvattu FINASin verkkosivulla.

Yhteistyö laboratoriollamme on myös elintarviketurvallisuusvirasto Eviran hyväksyntä asumisterveystutkimuksille. Hyväksyntä kattaa rakennusmateriaalien sekä pinta- ja ilmanäytteiden mikrobimääritykset Asumisterveysohjeen mukaisilla menetelmillä tuottavat näytteistä laadukkaat analyysivastaukset, joita hyödynnetään rakenne- ja ilmanvaihtoselvityksissä saatujen havaintojen ja mittausten tukena.

 

 

 

Pelkästä näyteanalyysivastauksesta ei ole hyötyä, jos näytteenottajalla ei ole riittävän syvällistä rakennusten mikrobiologiaan liittyvää asiantuntemusta, vaan analyysivastauksista tehtävät johtopäätökset nojaavat pelkästään rakennetekniseen asiantuntemukseen. Laboratorion tekemän näyteanalyysin jälkeen, rakennusten mikrobiologiaan perehtynyt asiantuntijamme tekee kokonais- yhteenvedon näyteanalyysivastauksista,   niiden tuloksista ja merkityksestä mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten.

 

 →tarjouspyyntö