Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kosteuskartoitus raahe oulu vihanti oulainen ylivieska oulunsalo kempele oulainen haapavesi kalajoki pyhäjoki siikajoki siikalatva muhos liminka,kosteusmittaukset

Asuntokaupan yhteydessä suoritettavat kosteuskartoitukset kosteuskartoitus

Luotettavaa ja tarkkaa Eurofins Expert Services Oy:n  sertifioimaa kosteuskartoituspalvelua

Kosteusmittaus oulu, kosteusmittaus raahe

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Silloin sinun kannattaa teettää vähintään "kosteiden tilojen" kosteusteknisen tilanteen selvitys. Suoritettu kosteuskartoitus on sekä myyjän että ostajan etu, koska ennen kaupan sopimista kumpikin osapuoli saa asiantuntijalta puolueettoman selvityksen tutkitun kohteen kosteusteknisestä kunnosta.

 

Tiedä mitä ostat tiedä mitä myyt

Tarkastukset antavat lisäsuojan kaupanteon jälkeisille erimielisyyksille ja vähentävät riskiä ikäville riitatilanteille kohteen kunnosta. Jos tutkituista rakenteista löytyy huomautettavaa kaupan osapuolet voivat sopia asioista hyvissä ajoin ja yhteisymmärryksessä.
 
Ammattilaisen suorittama kosteuskartoitus on lisäarvo
 
Suoritettu tarkastus antaa myös lisäarvon,kun laitat asuntosi myyntiin. Tarkastukset antavat hyvän pohjan tehdä asuntokauppaa, kun kohteen kunto on on selvitettynä luotettavasti, se on sekä myyjän että ostajan etu.
 
Kun halutaan mahdollisimman kattavaa tietoa koko kiinteistön kosteusteknisestä kunnosta, silloin kannattaa suorittaa tason KT 3 mukainen tarkastus, jossa paneudutaan erityisesti riskialtteimpien rakenneosien kuntoon ja kosteus/lämpötekniseen toimivuuteen. Näin saadaan arvokasta tietoa mahdollisista kosteuden aiheuttamista piilevistä viosta, sekä mahdollisista vaurioihin johtavista riskitekijöistä.
 
KT 3 tason mukaisessa tarkastuksessa pääpaino on rakennusteknisesti olennaisten puutteiden, vikojen, vaurioiden ja riskien kartoittamisessa sekä mahdollisten käyttöturvallisuus- ja terveydellisten riskien esiintymiseen liittyvien asioiden kartoittamisessa,
 
Sertifioitua laatua tarkka ja luotettava kosteuskartoitus
 
Ei ole yhdentekevää kenellä teetät tarkastuksen. Käytä aina yritystä joka on erikoistunut kosteudenmittauksiin ja josta löytyy koulutetut ja sertifioidut henkilöt.
 
Mittaukset ja tarkastukset suorittaa Eurofins Expert Services Oy:n (entinen VTT Expert Services Oy) sertifioimat henkilösertifioidut rakenteiden kosteudenmittaajat. Ammattitaitoisen henkilön suorittama tarkastus monipuolisella aina kalibroidulla kalustolla takaa tarkastuksissa suoritettavien mittausten oikean suoritustavan sekä tulosten luotettavan tulkinnan ja raportoinnin.
 
 
Kosteuskartoitus vaihtoehdot
 

KT 1 Sisältää kylpyhuonetilojen rakenteiden kosteustilanteen ja kosteusteknisen toimivuuden selvityksen, sekä muiden "vesipisteiden" tarkastuksen raportteineen ja mahdollisine jatkotoimenpide-ehdotuksineen.

KT 2 Koko kiinteistön kattava tarkastus jossa käydään tarvittavassa laajuudessa läpi kaikki kulkuaukolliset tilat ja jossa kiinnitetään erityistä huomiota riskialtteimpien rakenneosien kosteustekniseen tilaan, kuntoon ja vaurioitumisriskeihin.

KT 3 Laaja kosteus/lämpöteknisen toimivuuden selvittäminen mahdollisten kosteusvaurioiden, sekä myös sisäilmasto-olosuhteiden näkökulmasta tarkasteltuna, sisältäen myös muita tarvittavia mittauksia. Sisältää myös lämpökuvauksen, ilma- ja lämpövuotojen erityksien vikojen ja muiden rakenteellisten vikojen ja puutteiden selvittämiseksi, sekä kartoittaa vaurioitumisriskit rakenteille, selvittää myös asumisviihtyvyyteen ja terveyteen sekä energiantalouteen vaikuttavat asiat.

 

 

Tarkastuksista ja mittauksista laaditaan vaatimustenmukaiset selkeät ja helposti ymmärrettävät raportit
 
tarjouspyyntö