Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

llmakuvaus raahe, ilmakuvaukset raahe, ilmakuvaus Oulu, ilmakuvaus Kempele, ilmakuvaus oulunsalo, ilmakuvaus Liminka, ilmakuvaus Pyhäjoki. ilmakuvaus Kalajoki, ilmakuvaus Vihanti, ilmakuvaus Ylivieska, ilmakuvaus Hailuoto,ilmakuvaus,ilmakuvaus Suomussalmi,,ilmakuvaus Muhos,I ilmakuvaus ii,ilmakuvaus Tyrnävä,ilmakuvaus Sievi,ilmakuvaus Oulunsalo,ilmakuvaus Kalajoki,ilmakuvaus Kempele,ilmakuvaus Himanka,ilmakuvaus Toholampi,ilmakuvaus Kannus,ilmakuvaus Hailuoto,ilmakuvaus Kiiminki,Lumijoki,Liminka,Haukipudas,Oulainen,Nivala,Haapavesi,Kärsämäki,Pyhäjärvi,Pudasjärvi,PyhäjokiSiikajoki,Reisjärvi,Ii,Siikalatva,Utajärvi,Alavieska,Pyhäntä,Merijärvi,Pulkkila, Piippola, Pyhäntä.

Ilmakuvaus 

Tarkastustoimintaa tukevaa ilmakuvausta 

Suoritamme ilmakuvauksia nykyaikaisella, tehokkaalla ja monipuoliset ominaisuudet omaavalla heksakopterikalustolla.

Heksakopterilla ts dronella voidaan kuvata sellaisista paikoista, mihin ei täysikokoisella kalustolla ole mahdollisuus päästä.

Tarjoamme kustannustehokasta, korkealaatuista ja kokonaisvaltaista palvelua asiakkaan tarpeiden mukaisesti, esimerkiksi kattojen ja julkisivujen kunnon selvittämistä varten

 

 

 

 

Tarkastustoimintaan liittyvät ilmakuvaukset

 -  rakennusten hankalasti luoksepäästävien rakenteiden kuvaukset, kattojen tarkastukset     

  - korkeat rakennukset ja rakennelmat joiden tarkastaminen muutoin hankalaa tai aikaavievää

  - teollisuusrakennusten osat

   -teollisuusprosessien kuvaus

   -teollisuuden kunnossapito

 -  savupiiput  

 -  tuulivoimalat  

 -  siltojen  tarkastuskuvaukset  

 -  maa ja metsätalouteen liittyvät kuvaukset ja kartoitukset  

 

Muut Kuvaukset        

- tapahtumakuvaukset

- jne......

 

Kalusto

Käytämme video- ja valokuvaukseen tarkoitettua ammattitason heksakopterikalustoa, käytössämme oleva kalusto on uusinta tarjolla olevaa tekniikkaa. Heksakopteri on varustettu mm, GPS- ja korkeusantureilla, jotka mahdollistavat vakaan ja tarkan lennon, jopa tuulisella kelillä.

Myös sisätiloissa esim teollisuusrakennukset, kuvaaminen onnistuu kopterin mallintaessa ympäristön 3D tekniikalla, Jos satelliittiyhteyksiä ei ole, kopteri siirtyy käyttämään Optical Flow –järjestelmää paikallaan pysymiseen. IPS:n avulla kopteri leijuu paikallaan sisätiloissa: toiminta perustuu kopterin alle sijoitettuihin paikannuskameroihin.

 

Kuvatarkkuus -stillkuvat 12-20 mpx riippuen käytettävästä kamerasta

                         - video FHD-UHD-4K

 

Monipuoliset kameran säätö ja käyttömahdollisuudet mahdollistavat korkean ilmakuvausten laadun. Radio- ja livekuvakantama ovat vähintään 1 km.

Team Mode-tilassa voime yhdistää yhden ohjauslaitteen kuvauskopteriin  ja toisen ohjauslaitteen kameraan. Ohjaajan ja kuvaajan yhteistyöllä vaativissa kohteissa toiminta on tehokasta ja turvallista, lennättäjä voi keskittyä lennättämiseen ja kuvaaja kuvaamiseen, yhteistyöllä laadukkaiden kuvien ja videoiden ottaminen on entistä käytännöllisempää.

 

Toiminta

 

Maksimi lentokorkeus on normaalisti alle 150m ja etäisyys tarvittaessa 500m erityisjärjestelyin enemmän, rajoituksina kova puuskittainen tuuli, sade tai kova pakkanen.

 

Haemme tarvittaessa Trafilta luvan ja varaamme ilmatilan ja alueen korkeammalla tai etäämmällä toimimista varten joka poikkeaa ilmailumääräyksen OPS M1-32 vaatimuksista.

 

Trafi voi myöntää poikkeuslupia miehittämättömälle ilmailulle, ilmailumääräyksen OPS M1-32 vaatimuksista sekä luoda varattuja ilmatila-alueita esimerkiksi korkealla toimintaa varten. Kielto- ja rajoitusalueilla lentäminen vaatii myös luvan hakemista.

 

Voimassaoleva Trafin määräys OPS M1-32 kauko-ohjatuista ilma-aluksista ja lennokeista astui voimaan 1.1.2017.  Noudatamme kaikessa kuvaustoiminnassamme em määräyksiä, sekä muita miehittämättömiä ilma-aluksia koskevia lainsäädäntöjä ja ohjeita.

 

Olemme rekisteröityneet RPAS (Remotely Piloted Aircraft System)  lentotyötoimijaksi Trafin vaatimusten mukaisesti.

 

Kopterin lennättäjänä on  vankan ilmailukokemuksen omaava henkilö,  turvallisuusnäkökohdat on hyvin hallinnassa joten vaativienkin kohteiden kuvaus onnistuu turvallisesti.

 

Tarjouspyyntö