Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuntotarkastus , Kuntotarkastus Raahe, Kuntotarkastukset raahe, Kuntotarkastus Oulu, Kuntotarkastus Kempele, Kuntotarkastus Oulunsalo, Kuntotarkastus Liminka, Kuntotarkastus Pyhäjoki. Kuntotarkastus Kalajoki,Vihanti, Ylivieska, Kuntotarkastus Hailuoto, Suomussalmi,,Muhos,Ii,Tyrnävä,Sievi,Oulunsalo,Kalajoki,Kempele,Himanka,Toholampi,Kannus,Hailuoto,Kiiminki,Lumijoki,Liminka,Haukipudas,Oulainen,Nivala,Haapavesi,Kärsämäki,Pyhäjärvi,Pudasjärvi,PyhäjokiSiikajoki,Reisjärvi,Ii,Siikalatva,Utajärvi,Alavieska,Pyhäntä,Merijärvi,Pulkkila, Piippola, Pyhäntä.

 

 

Kuntotarkastus asuntokauppaa varten

Luotettavaa ja tarkkaa kuntotarkastuspalvelua

Suoritamme asuntokaupan kuntotarkastuksia suoritusohjeen KH 90-00394 mukaan vähintäinkin ohjeen määrittämässä laajuudessa.

Kuntotarkastuspalvelun tilaajan on kuitenkin tiedostettava, että kyseisen suoritusohjeen mukainen tarkastus on vain ja ainostaan yleisluonteinen, pintapuolinen ja aistinvarainen arvio rakennuksen kunnosta. Kuntoa arvioidaan yleisimpien vaurio ja riskityyppien perusteella.

 

 

 

 

Onko suoritusohjeen KH 90-00394 mukainen tarkastus paras kaikissa kohteissa

Pintapuolisuutensa ja aistinvaraisen arvioinnin takia se ei ole paras mahdollinen kaikissa kohteissa. Rakennukset ja niiden rakenteiden vaurioitumiseen ja käyttöikään vaikuttaa rakennuksen yksilölliset ominaisuudet, asukkaiden käyttötottumukset ja kuinka rakennusta on huollettu.

Varsinkin ikäntyneemmissä rakennuksissa pelkkä suoritusohjeen mukainen kuntotarkastus on useimmissa tapauksissa täysin riittämätön. Pintapuolisuutensa vuoksi moni seikka jää huomaamatta.

Usein kuntotarkastuksissa suositellaan jonkin riskirakenteen tarkempaa tutkimista, sitä suositusta kannattaa ehdottomasti noudattaa.

 

Laajennettu kuntotarkastus

Kun halutaan tarkempaa ja kattavampaa tietoa rakennuksen kunnosta, voidaan ennen kaupan tekemistä suorittaa perusteellisempi kuntotarkastus, jossa rakennuksen vaurioherkimpiin riskirakenteisiin suoritetaan riskikartoituksen perusteella tarkempi tutkimus mm rakennekosteusmittaukset .Toimenpiteiden määrää ei ole rajattu toisinkuin suoritusohjeen mukaisessa tarkastuksessa.

Laajennetussa kuntotarkastuksessa päähuomio on rakenteiden kunnon selvittämisessä, eikä pintapuolisessa aistivaraisessa arvioinnissa. (mitä normaali kuntotarkastus on)

Kustannustasoltaan laajennettu tarkastus ei useinkaan ole huomattavasti hinnakkaampi, koska aikaa ei käytetä toisarvoisten asioiden arviointiin (pintamateriaalit, kalusteet, ovet, ikkunat ym) jotka ostajaehdokkaan tulee itse tarkastaa ostajan ennakkotarkastusvelvollisuuden mukaisesti, mikä on määritelty laissa.

 

Suosittelemamme kuntotarkastuksen taso määritellään mm rakennuksen iän sekä muiden tekijöiden perusteella.

Laadimme tarkastuksista selkeät ja helposti ymmärrettävät raportit.

 

tarjouspyyntö